Neem deel met
jouw zaak

Heb jij een horecazaak en wil je meer te weten komen over alle voordelen die je kan bekomen door aan de slag te gaan met het Strak Plan Label?

Onze missie bestaat eruit restaurantbezoeken eenvoudiger en evenwichtiger maken voor mensen die bewust met voeding en gezondheid bezig zijn!

Fijn dat je met het Strak Plan Label aan de slag wil!

Hierbij alvast wat extra uitleg over wat de volgende stappen zijn.

Wat zit erin voor jou?

Je ontvangt een volledige analyse van je menu en krijgt bij voldoende evenwichtige en gezonde gerechten het Strak Plan kwaliteitslabel, een garantie voor je huidige klanten en onze doelgroep dat een evenwichtig restaurantbezoek bij jou zeker mogelijk is.

Visibiliteit

Onze doelgroep van mensen die bewust met voeding bezig zijn, maar toch graag en veel op restaurant gaan, vinden je makkelijk terug via onze zoekmachine. Zij kunnen je beoordeling online nalezen en met een gerust hart een tafeltje boeken. Bovendien werken we hard aan onze online community en krijgt je extra visibiliteit op onze kanalen!

Kostprijs

Eénmalige opstartkost €159,-.

Dit houdt in:

  • Sticker met logo voor op de deur/ruit zodat klanten in één oogopslag zien dat ze hier met een gerust hart een gezonde maaltijd kunnen eten.
  • Volledige analyse van jouw menu + we geven suggesties voor kleine aanpassingen of varianten waardoor het product/gerecht het Strak Plan-label kan krijgen. Uiteraard is dit niet verplicht! Heb je al gezonde gerechten op de kaart staan, dan krijgen deze alvast het label!
  • Je wordt opgenomen op onze website www.strakplanlabel.be - Je zaak komt op onze locatiekaart waardoor klanten jouw zaak makkelijk kunnen vinden!
  • Je wordt opgenomen op onze website www.strakplanlabel.be - de maaltijdanalyse van jouw zaak kan iedereen bekijken op de website

Wij nemen graag volledig vrijblijvend contact met jou op!