Neem deel met
jouw zaak

Heb jij een horecazaak en wil je meer te weten komen over alle voordelen die je kan bekomen door aan de slag te gaan met het Strak Plan Label?

Onze missie bestaat eruit restaurantbezoeken eenvoudiger en evenwichtiger maken voor mensen die bewust met voeding en gezondheid bezig zijn!

Fijn dat je met het Strak Plan Label aan de slag wil!

Hierbij alvast wat extra uitleg over wat de volgende stappen zijn.

Wat zit erin voor jou?

Je ontvangt een volledige analyse van je menu en krijgt bij voldoende evenwichtige en gezonde gerechten het Strak Plan kwaliteitslabel, een garantie voor je huidige klanten en onze doelgroep dat een evenwichtig restaurantbezoek bij jou zeker mogelijk is.

Visibiliteit

Onze doelgroep van mensen die bewust met voeding bezig zijn, maar toch graag en veel op restaurant gaan, vinden je makkelijk terug via onze zoekmachine. Zij kunnen je beoordeling online nalezen en met een gerust hart een tafeltje boeken. Bovendien werken we hard aan onze online community en krijgt je extra visibiliteit op onze kanalen!

Kostprijs

Dit kost jou als horecazaak niets! Wat heb je dus nog te verliezen? Het doel van het Strak Plan Label is mensen helpen met gezonde en bewuste keuzes te maken op restaurant. Voel je dus vereerd als je tot een horecazaak behoort die meehelpt aan deze missie!

Jij mag rekenen op:

  • Volledige analyse van jouw menu. Deze komt op de website van het Strak Plan Label.
  • Baliedisplays (min 3 stuks, max 10 stuks) met uitleg over het label voor jouw klanten.
  • Sticker met logo voor op de deur/ruit zodat klanten in één oogopslag zien dat ze hier met een gerust hart een gezonde maaltijd kunnen eten.
  • We geven suggesties voor kleine aanpassingen of varianten waardoor het product/gerecht het Strak Plan-label kan krijgen. Uiteraard is dit niet verplicht! Heb je al gezonde gerechten op de kaart staan, dan krijgen deze alvast het label!
  • Wij promoten jouw zaak via de website, op onze Facebook- en Instagram-pagina samen met alle andere zaken die net als jou het Strak Plan-label hebben. Jouw zaak komt op de locatiekaart te staan van zaken met het Strak Plan-label.
  • De maaltijdanalyse kan iedereen bekijken op de website en wordt vermeld in de nieuwsbrieven die we op regelmatige basis versturen naar ons bestand.
  • Doe je een leuke actie rond het Strak Plan Label? Dan krijg je ook op de social media-accounts adverteerruimte!

Je mag het label enkel gebruiken bij gerechten die zijn goedgekeurd. Je kan max 1x/jaar een revisie aanvragen die in de maandelijkse prijs is inbegrepen (bijvoorbeeld wanneer er nieuwe gerechten op de kaart komen). Je kan wel een extra revisie aanvragen tegen betaling van €49,99.

Hoe gaat het nu verder?

  • Je kan ons per mail (info@strakplanlabel.be) jouw menu bezorgen, inclusief de ingrediënten per gerecht. Belangrijk te vermelden bij bijvoorbeeld pasta- en rijstgerechten of dit met volkoren pasta/rijst wordt gemaakt of witte variant.
  • Wij nemen verder contact op met jou om te bekijken hoe we jouw zaak het best kunnen opstarten met het Strak Plan Label!

Wij nemen graag volledig vrijblijvend contact met jou op!